Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident cumplit. Doi români au murit pe loc, striviţi într-o maşină, la Dolj
WhatsApp
Doi români au murit pe loc în urma unui accident cumplit, striviţi într-o maşină. Impactul nimicitr s-a produs pe DJ 561, între localităţile doljene Băileşti şi Galiciuica.

Potrivit primelor informaţii oferite de Antena 3, impactul devastatator s-a produs după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturismm a pătruns pe contrasens şi a isbit în plin maşina în care se aflau cei doi oameni.

"Astăzi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Băilești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DJ 561 D, între localitățile Galiciuica și Băilești, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, un autoturism condus pe DJ 561D, între localitățile Galiciuica și Băilești, de un tânăr de 20 de ani, din Băilești, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Giubega.

În urma evenimentului rutier, din păcate, conducătorul auto de 69 de ani și o femeie, pasager în autoturismul condus de acesta au decedat“,au transmis polițiștii.

Coliziunea a fost atât de puternică, încât maşina tânărului s-a răsturnat pe şosea, iar cealaltă maşină a fost proiectată în parapetele de protecţie de pe marginea drumului.

Cei doi oameni au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii şi, din nefericire, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Și șoferul de 20 de ani a ajuns de urgenţă la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel