Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A murit jurnalistul Sorin Burtea. Doliu în presa din România
WhatsApp
Jurnalistul TVR Sorin Burtea a murit, astăzi, la varsta de 67 de ani.

Anuntul mortii lui Sorin Burtea a fost facut de colegii sai din Televiziunea Publica. Iata, mai jos, traseul profesional al jurnalistului Sorin Burtea, potrivit prezentarii de pe site-ul TVR:

Sorin Burtea s-a nascut pe 28 aprilie 1953 in Campulung Muscel. A inceput colaborarea cu Radio-Televiziunea in perioada 1976-1980, ca student practicant, timp in care a realizat sute de reportaje si emisiuni economico-sociale la radio.

A absolvit Facultatea de Ziaristica a Universitatii Bucuresti. In 1980 a fost angajat in Televiziunea Romana. De atunci a lucrat in redactia Economica. A fost redactor, redactor principal, realizator de emisiuni, redactor-sef cu delegatie, redactor-sef adjunct, secretar general de redactie, coordonator emisiuni economice.

Din 1990 pana in 1997 a realizat si coordonat emisiuni precum Reflector, Economia incotro?, Studioul economic, Ziua de maine



In 2005 a fost ales de salariati membru in Consiliul de Administratie al SRTV. In 2007 a fost reales pentru al doilea mandat. Din 2010, Sorin Burtea a facut parte dintr-un nou Consiliu de Administratie pentru a treia oara, iar in 2012 a fost ales tot de angajati pentru a patra oara.

Din 1992 pana in noiembrie 1996, Sorin Burtea s-a implicat intr-un alt proiect, cel legat de privatizarea industriei romanesti. In 2005 a coordonat campania Invinge apele! din emisiunea Interes general, de pe TVR 1.

In ultima parte a carierei a fost moderatorul si producatorul emisiunilor Interes general de la TVR 1, Investiti in Romania! - Afaceri de succes de la TVR International si moderatorul emisiunii Investiti in Romania! - Euroeconomia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel