Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
3,7 kilograme de cannabis și alte droguri, descoperite în locuințele a doi români
WhatsApp
Polițiștii și procurorii DIICOT Constanța au descoperit în timpul unor percheziții făcute în locuințele a doi bărbați 3,7 kilograme de cannabis, bani, dar și obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri.
Sursa foto: IGPR

Potrivit IGPR, polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Constanța au făcut sâmbătă trei percheziții, în municipiul Constanța, în locuințele a doi bărbați, de 34 și 35 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Astfel, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, duminică au mai fost făcute 4 percheziții domiciliare în acest caz.

În urma acestora, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați. Aceștia au fost prezentați instanței, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, transmite Mediafax.

Româncă, mamă a trei copii, alimentată cu droguri din Franța

 

Recent, o româncă a fost condamnată la trei ani de închisoare, după ce a fost surprinsă când a ridicat un colet în care se aflau droguri. Potrivit primelor date din anchetă, femeia le-a primit din Franța.

Oamenii legii spun că s-a comportat total neresponsabil, având în vedere că este mama a trei copii. Mai mult decât atât, când a ridicat coletul cu droguri din Franța a  mers cu unul dintre copii în brațe, relatează antena3.ro

„Instanța dispune confiscarea specială a cantității de droguri de mare risc de la inculpata Dana Bianca P. respectiv cantitatea de 5 capsule care conțin ca substanță activă metadonă, precum și 38 de capsule ce conțin metadonă”, au hotărât  magistrații  din Iași Sentința nu e definitivă,  a fost deja contestată de către femeia din Iași.

Românca are un trecut tumultuos. A fost condamnată de 6 ori în străinătate (Belgia, Spania, Franța) la pedepse privative de libertate și neprivative de libertate – cu suspendarea executării pedepsei închisorii de 100 de zile, respectiv 10 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, la pedeapsa de 2 luni de închisoare cu executare și la pedeapsa amenzii pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel