Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
11 poliţişti de la Servicul Rutier Botoșani, acuzaţi de luare de mită, au fost reținuți de procurorii DNA 
WhatsApp
Procurorii Serviciului teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au emis 11 ordonanţe de reţinere pe numele poliţiştilor de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani acuzaţi de fapte de corupţie, au declarat, surse judiciare.

Potrivit acestora, unul dintre cei 11 reţinuţi de procurorii DNA este ofiţer, iar zece sunt agenţi de poliţie. Alţi cinci agenţi de poliţie au fost plasaţi sub control judiciar. De asemenea, în acest dosar a fost reţinută şi o persoană suspectată de dare de mită. Atât poliţiştii acuzaţi că ar fi primit mită, cât şi şoferul bănuit de dare de mită urmează să fie prezentaţi, în cursul zilei de joi, în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DNA au făcut, miercuri, 20 de percheziţii în judeţul Botoşani, dintre care una la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere şi 19 la locuinţele poliţiştilor. Cercetările se desfăşoară într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, în perioada iunie - noiembrie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel