Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
1,2 kilograme de canabis trimise din Spania în România, prin curier
WhatsApp
Trei tineri au fost prinși în flagrant în județul Ialomița cu 1,2 kilograme de canabis. Drogurile au fost trimise din Spania în România prin intermediul unei firme de curierat.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, trei bărabți sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc și trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Cei trei au fost prinși în flagrant, în Fetești, județul Ialomița, având asupra lor cantitatea de aproximativ 1,280 kilograme de canabis și 1,96 grame de cocaină. Aceștia au introdus în țară, prin intermediul unei societății de curierat, un colet cu țară de proveniență Spania, în care erau ascunse drogurile.

Polițiștii și procurorii au făcut în acest caz 11 percheziții domiciliare în județul Călărași și în municipiul București, fiind descoperite și ridicate canabis, cântare electronice și grindere.

Doi dintre inculpați au fost arestați preventiv, prin decizia Tribunalului Călărași, iar față de al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

1,2 kilograme de canabis trimise din Spania în România, prin curier

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat, luna trecută, la 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri, în Franța.

Șoferul român de camion a fost descoperit de agenții vamali, în data de 18 februarie, în zona de odihnă Merceuil, cu 500 de kilograme de plante de cannabis printre fructele pe care le transporta în remorcă. Bărbatul a fost verificat în jurul orei 03:00 dimineața, iar pachetele cu plantele de cannabis erau ascunse în spatele lămâilor și portocalelor. 

„Cristian a intrat în sala de judecată îmbrăcat într-un trening verde. Cu un salariu lunar de 250 de euro, nu porți Prada”, scriu jurnaliștii din Franța, relatând ce s-a întâmplat în timpul procesului de astăzi.

Șoferul român de TIR nu are antecedente penale și susține că doi bărbați „i-au oferit câteva mii de euro” pentru transportul drogurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel