Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zbor DIRECT România - Canada, lansat oficial de Air Canada
WhatsApp
Compania Air Canada și Chambre de Commerce Roumaine du Quebec (CCRQ) au lansat oficial, zborurile directe dintre Montreal, respectiv Toronto, și București în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Montreal.
Călin Rovinescu, CEO Air Canada

Evenimentul s-a remarcat prin prezență românească, muzică și dansuri românești, dar și mâncare tradițională din România. 

”Nu vorbesc foarte bine română, dar aș vrea sa spun că este o zi mare pentru comunitatea românească din Canada, pentru România și pentru Air Canada”, a declarat Călin Rovinescu, președinte și CEO al companiei Air Canada.

CEO Air Canada, un român

”Mulți români, când au aflat că sunt de origine română, m-au întrebat când va fi o legătură directă între Canada și România și de ce aceasta nu există încă”, a mai spus directorul Air Canada, potrivit paginiromanesti.ca

Două zboruri pe săptămână

Air Canada va opera două zboruri pe săptămână între Toronto, respectiv Montreal și București. Zborurile vor avea loc între 7 iunie și 4 octombrie. În 4 octombrie este zborul de întoarcere la București. 

Călin Rovinescu a precizat că, în acest moment, rezervările făcute pentru zborurile de la Montreal sunt duble comparativ cu cele făcute de la Toronto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel