Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zbor de urgență spre Germania: Român electrocutat, transferat cu un avion militar de la Timișoara la Munchen
WhatsApp
Misiune umanitară, joi, pe ruta Otopeni-Timișoara-München-Otopeni, pentru transportul, în regim de urgență, de pe Aeroportul din Timișoara, a unui pacient care a suferit arsuri foarte grave.

Pacientul, un bărbat din Caransebeș, a fost adus la Spitalul Județean Timișoara, la Secția de Arși de la Casa Austria, vineri noaptea.

„La întoarcere, aeronava va prelua din Germania doi pacienți români care vor fi aduși la București. Echipa medicală care monitorizează pacienții pe timpul zborurilor este formată din specialiști din cadrul SMURD București și Ministerului Apărării Naționale. Misiunea a fost aprobată de ministrul Apărării Naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, în urmă solicitării Departamentului pentru Situaţii de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian astăzi, în jurul orei 10.30”,  transmit oficialii Ministerului Apărării Naționale.

Potrivit reprezentanților Spitalului județean Timișoara, pacientul transportat de la Timișoara este un bărbat de 45 de ani, din Caransebeș. Acesta a suferit arsuri prin electrocutare, în profunzime, și mai apoi s-a prăbușit în apă, fiind pe punctul de a se îneca, relatează Opinia Timișoarei. Acesta a ajuns la spital vineri noaptea când i s-au făcut și primele intervenții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel