Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vlad Voiculescu dă de pământ cu Flavia Groşan: "Răpeşte şansa la viaţă a unor oameni. Ajung în Terapie Intensivă şi stau cu săptămânile
WhatsApp
Vlad Voiculescu a avut o reacţie acidă la adresa medicului Flavia Groşan şi a reiterat gravitatea tratamentelor prost făcute sau a automedicaţiei cu medicamente nepotrivite, care pot duce pacienţii în stare gravă la spital.

"Nu există protocol de tratament la domiciliu, există tratamente prost făcute, pentru că așa văd oamenii la televizor, lucru care este profund dăunător. Când zic profund dăunător, zic că răpește câteodată acest tratament prost făcut acasă, după auzite, șansa la viață a unor oameni, la salvarea unor oameni, pentru că se autotratează sau sunt tratați greșit de o persoană sau alta, care câteodată este și promovată la televizor, iar acești oameni ajung în spital și stau la Terapie Intensivă cu săptămânile", a declarat Vlad Voiculescu.

Reacţia ministrului Sănătăţii vine după ce a fost întrebat de unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă dacă ar putea lua în calcul schimbarea protocolului de tratament pentru cei care se tratează la domiciliu.

Flavia Groşan, medic pneumolog,  a devenit cunoscută în spaţiul public după ce a declarat că a tratat mii de pacienţi cu Covid-19 cu o schemă de tratament simplă, formată din medicamente comune, pe care le recomanda prin consultaţii online ori telefonice. 

Citeşte şi: Dr. Flavia Groşan, schema de tratament: "Fac exact ce-am învăţat la facultate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel