Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Virtus - FCSB, rezultat final. Joc spectaculos cu opt goluri marcate 
WhatsApp
FCSB a câștigat cu un scor de "maidan" meciul disputat în compania campioanei din San Marino. 

FCSB a reușit să învingă pe Virtus cu scorul de 7-1 pe Virtus. La pauză scorul era de 5-0. Golurile campioanei României au fost marcate de Darius Olaru (6 - penalty, 11, 37) şi de Daniel Popa (22, 27).

După pauză, FCSB a făcut mai multe schimbări și slăbit motoarele. Repriza a doua a fost mai echilibrată în privința numărului de goluri marcate. 

Meciul s-a disputat pe San Marino Stadium din Serravalle și a contat pentru prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Meciul s-a dovedit a fi o simplă formalitate. Totuși, din cauza coeficientului extrem de slab, echipele din România au ajuns sa joace încă din primul tur preliminar al Champions League cu echipe din San Marino sau Insulele Feroe, departe de fotbalul mare. 

FCSB l-a pierdut pentru preliminariile din Champions League pe Florinel Coman

FCSB nu se mai bazează din acest an pe Florinel Coman, Gigi Becali reușind să obțină în schimbul lui nu mai puțin de 5 milioane de euro. Acesta a fost prezentat chiar marți la noua sa echipă, Al Gharafa din Qatar. 

Florinel Coman a jucat nu mai puțin de șapte ani la FCSB, fiind preferatul patronului Gigi Becali. Coman a reușit să înscrie 63 de goluri pentru echipa roș-albastră. 

Coman a semnat un contract pe trei ani cu cu echipa qatariană, cu opţiune pentru încă un an. Internaţionalul român va purta tricoul cu numărul 7 la clubul care s-a clasat pe locul 3 în sezonul trecut.

Coman nu este primul român care joacă la Al Gharafa, Claudiu Keşeru purtând tricoul echipei qatariene în 2015, cu 9 goluri marcate în 9 meciuri. Coman va fi coleg cu atacantul spaniol Joselu, care s-a transferat şi el recent de la Real Madrid.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel