Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Virgil Musta, despre scăderea presiunii pe sistemul sanitar: „Visez la o vară frumoasă pentru toată lumea”
WhatsApp
Medicul Virgil Musta susține că presiunea pe sistemul sanitar a scăzut după ce incidența infecțiilor cu noul coronavirus a scăzut sub 1,5 în Timișoara.
Virgil Musta

„Visez la o vară frumoasă pentru toată lumea, aşa cum parcă am uitat că poate exista. Visez la o viaţă normală, pe care toţi cred că ne-o doream de mult, dar a fost o perioadă în care întrezăream tot mai greu luminiţa de la capătul tunelului. Acum, cred că se vede tot mai clar lumina, mai trebuie doar să ne păstrăm în continuare responsabilitatea şi răbdarea, să ducem mai departe ceea ce am câştigat cu greu.

Cred că solidaritatea dovedită de majoritatea dintre voi în acestă perioadă extrem de grea ne poate ajuta să ne recâştigăm încrederea unul în altul, să înţelegem că fiecare poate contribui cu ce poate şi ştie cel mai bine în domeniul său, să fim toleranţi şi uniţi atunci când trebuie să facem front comun pentru a depăşi momente grele. În continuare, la fel ca până acum, numai împreună vom reuşi! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Virgil Musta pe contul său de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel