Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MOȚIUNE DE CENZURĂ. Viorica Dăncilă îi ATACĂ DUR pe Tăriceanu și Ponta din Parlament
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă prezintă poziția Guvernului în aceste momente în Parlament. Președintele PSD i-a atacat în termeni extrem de duri pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și pe liderul Pro România Victor Ponta.
Sursa foto: captură Antena 3

„Îl avem pe domnul Tăriceanu, care a pus și el umărul așa cum a putut, fugind de la guvernare și sacrificându-și propriul partid pentru o bătaie de joc incredibilă la adresa românilor care ne-au votat în 2016. Cu toată experiența dl Tăriceanu a căzut rușinos în capcana dl Victor Ponta și și-a asigurat un apus al carierei politice lamentabil.

Asta li se întâmplă celor care se aliază cu Ponta. Ajung trădați și sacrificați în numele intereselor personale ale liderului Pro România, un alt artizan din umbră al acestei tentative, premierul demisionar pe Facebook, maestrul minciunilor și expertul în jocuri de culise cu finalitate zero.

Iată totuși că nici măcar așa cu președintele candidat de partea voastră și cu partenerul de alianță fugit în mod rușinos de la guvernare în brațele lui Ponta nu ați reușit să faceți nimic bun, pentru simplul motiv că nu aveți niciun plan pentru România.

Voi nu vă luptați pentru un proiect, pentru viziune sau să faceți bine oamenilor, voi luptați împotriva PSD, luptați unii cu alții. Luptați cu interesul țării și al românilor. V-ați aliat oamenii noi, cu zero experiență politică, și dezertorii din guvern și cei care au adâncit românii în sărăcie în 2010 - 2012. Cum puteți să vă asumați reconstrucția României când nu știți ce oferiți României mâine sau peste o săptămână?

Veniți și spuneți care e echipa guvernamentală, planul pentru viitorul țării. Este jenant pentru oricine se prezintă ca alternativă de guvernare să vină așa în fața întregii țări”, a spus Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel