Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă, COPY-PASTE după proiectele Opoziţiei. Aceleaşi măsuri, dar prin Ordonanţă de Urgenţă
WhatsApp
Viorica Dăncilă declară război criminalităţii, cu măsuri inspirate de la partidele de Opoziţie.
gov.ro

La numai o zi după ce PNL a solicitat convocarea de urgență a Parlamentului în sesiune extraordinară pentru adoptarea „Legii Alexandra”, o lege care prevede închisoare pe viață pentru viol, uciderea copiilor sau a femeilor însărcinate, Viorica Dăncilă a venit fix cu aceeaşi propunere, dar printr-o ordonanţă de urgenţă, nu prin lege votată în Parlament.

"În calitate de prim-ministru, voi da ordonanțele de urgență necesare și voi trimite adrese către președinții celor două camere ale Parlamentului pentru convocarea în sesiune extraordinară. Aceste modificări legislative trebuie dezbătute și implementate imediat! Îmi asum să fac acest lucru.

Și vă mai promit un lucru: am spus că vreau sancțiuni drastice pentru criminali, violatori și pedofili. Voi da o ordonanță de urgență pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viață, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte", a declarat Viorica Dăncilă ieri, la Guvern.

În Parlament se mai află un proiect de lege depus de cei de la PNL, privind interzicerea eliberării condiționate pentru tâlhari, criminali, violatori sau pedofili. Aceştia mai vor şi restricţionarea vânzării de cartele pre-pay neidentificabile şi majorarea amenzilor pentru apeluri false la numărul de urgenţă 112.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel