Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violeta Alexandru îl atacă dur pe Florin Cîțu: "Aștepta la cotitură"
WhatsApp
Fostul președinte al PNL București Violeta Alexandru a lansat miercuri mai multe critici la adresa lui Florin Cîțu, după ce premierul a afirmat marți că nu este responsabilitatea sa să intervină în scandalul dintre consilierii PNL de la Sectorul 1 și primarul Clotilde Armand.
ministrul_violeta_alexandru

„După problemele guvernării, ne-am mutat la problemele Bucureștiului? Am văzut și eu faptul că insistă să se refere la mine. Eu înțeleg că Florin Cîțu nu s-a împăcat niciodată cu ideea că, acum un an, am fost aleasă Președintele PNL București. A fost absent în loc să ajute. Părea că aștepta la cotitură. Nu este o abordare constructivă, de echipă pentru binele PNL București. Are acum posibilitatea să conducă după cum crede că e mai bine. Cu respect, aș recomanda, pentru autoritatea noului Președinte de la București. Am încredere”, scrie pe Facebook Violeta Alexandru.

El precizează că, în calitatea pe de președinte PNL București, nu a subminat autoritatea președinților de la sectoare.

Violeta Alexandru: Am fost țintă. Nu-mi plac atacurile între colegi

 

„În ceea ce mă privește, am avut încredere (și am în continuare) în Președinții organizațiilor de sectoare ale PNL și în echipele consilierilor. Nu le-am subminat autoritatea. Cei care au lucrat cu mine știu că îmi respect colegii, nu îi denigrez, îi ajut cu ce pot, indiferent de simpatii. Ține de experiența conducerii unei organizații, experiență pe care eu o am. Când echipele de la sectoare au considerat că este nevoie să intervin, am făcut-o, coordonându-mă cu ei și preocupându-mă să asigur un echilibru în coaliția dreptei unite pentru a nu degenera lucrurile în loc să obținem rezultate pentru bucureșteni.
La București, îl susțin pe Nicușor Dan. Am spus-o din nou, în modul meu asumat, sâmbătă. Dincolo de orice interes politic, susțin un om la greu, pentru binele Bucureștiului. Știu ce a preluat după PSD. Liberalii sunt oameni corecți. Îmi susțin toți colegii și partenerii cu care plec la drum din momentul în care decidem să construim un proiect împreună. A pleca la câteva luni de lângă un coechipier, a nu fi corect cu el e doar un calcul politic mic cu efecte mari asupra Bucureștiului. Pe mine mă interesează să pun interesele oamenilor pe primul loc iar, în acest caz, Bucureștiul chiar are nevoie ca toată lumea să pună umărul la treabă. Am fost lângă Nicușor Dan când lupta să primească sprijin de la guvern la momentul adoptării bugetului. Ar fi fost bine să îl primească. Un moment complicat”, adaugă Alexandru.

Ea apreciază că strategia „când e complicat, nu e treaba mea și când îmi folosește politic, devine treaba mea” denotă lipsă de profesionalism, „o continuă nefericire care nu te ajută să construiești sau să unești ci dimpotrivă”.

„Nu îmi plac atacurile între colegi. Am fost ținta principală în ultima perioadă. Punctele mele de vedere vor fi întotdeauna exprimate pentru a clarifica lucrurile. Nu folosește nimănui crearea de conflicte acolo unde nu sunt. Nu ar fi mai bine să ne respectăm și să muncim? Asta le-am promis bucureștenilor. Am toată încrederea că se înțelege”, conchide Violeta Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel