Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta: România are nevoie urgent de un Guvern mai bun
WhatsApp
Președintele Pro România Victor Ponta consideră că este nevoie urgent de un alt guvern.

Victor Ponta le dă și un sfat foștilor lui colegi. El spune că dacă în următoarele 14 luni, PSD nu va guverna altfel decât a făcut-o până acum, va dispărea de pe scena politică.

"România are nevoie urgent de un Guvern mai bun / nu de ceartă pe cine candideză la Prezidențiale! Oricine este ales Președinte ( Iohannis, Dăncila, Barna, Tăriceanu, Firea sau Sorin Cîmpeanu) nu poate să facă nimic pentru viața oamenilor dacă nu avem un Guvern mai bun!

Românii ( chiar și cei care nu au votat niciodata cu PSD) consideră Guvernările “Năstase” și “Ponta” ca fiind cele mai eficiente și profesioniste/ deja PSD a pierdut 2 ani și jumătate cu lupte sterile și războaie stupide ( vinovat fiind Dragnea dar și toți care au stat lângă el și i-au “cantat in struna”)!

USR nu vrea să guverneze țara ( au guvernat în 2016 si au facut un dezastru) - PNL nu poate / așa că PSD- ALDE TREBUIE sa guverneze mult diferit si mult mai bine in urmatoarele 14 luni - altfel vor disparea si Romania va avea de suferit!

ProRomania strange oameni profesionisti si construieste politici publice pentru buna guvernare a tarii! Pentru ca de asta are nevoie Romania!", a scris Ponta pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel