Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta RĂBUFNEȘTE: „PSD rămâne confiscat de gașca Dragnea-Dăncilă-Iordache“
WhatsApp
Victor Ponta afirmă că moțiunea va fi votată luni dar că, prin votul de astăzi privind stabilirea datei votului, i s-a confirmat că „PSD rămâne confiscat de gașca Dragnea-Dăncilă-Iordache“.

Liderul PRO România, Victor Ponta, a afirmat că în urma votului din Parlament, potrivit căruia moțiunea de cenzură ar trebui votată sâmbătă, acest lucru nu se va întâmpla. Astfel, susține el, votul se va amâna pentru luni.

„PSD rămâne confiscat de gașca Dragnea-Dăncilă-Iordache. La ideile lui Iordache au impus abuziv un program de vot șmecheresc. Evident că nu se va vota nicio moțiune sâmbătă. Prin forţa raţiunii, dincolo de Iordache şi alţii, mai suntem oameni normali, o să o dezbatem şi o să votăm luni”, susține Victor Ponta.

„Nu contează ce au votat, pentru că ceea ce au votat ei este ilegal şi împotriva regulamentului”, a precizat Ponta, după şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două Camere. Ponta a făcut această precizare după ce a fost întrebat dacă se gândeşte să boicoteze votul de sâmbătă pe moţiunea de cenzură.

El a mai susţinut că reprezentantul minorităţilor, deputatul Dragoş Zisopol, a fost adus „cu forţa” la şedinţa conducerii Parlamentului. „Nu, domnul Zisopol nu era prezent, l-au adus după aceea cu forţa”, a spus Ponta.

Birourile Permanente Reunite (BPR) ale Camerei Deputaților și Senatului au decis ca moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă să fie citită azi și votată sâmbătă. Decizia a fost luată cu 13 voturi ”pentru”, aparținând parlamentarilor PSD.

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a declarat, după ședința Birourilor Permanente Reunite, că pentru PSD este o urgență să arate că cei 237 care au semnat moțiunea de cenzură nu vor vota și că de aceea votul a fost programat sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel