Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta: SUBVENȚIA nesimțită a partidelor politice merge mai departe fără rușine!
WhatsApp
Victor Ponta e furios pentru că " In timp ce suntem manipulați și sufocați zi de zi de Propaganda despre dosare, Stat Paralel, securiști bla bla - unii încasează lunar milioane de euro din taxele și impozitele românilor ( bani care sunt luatț de la sănătate, educatie sau Infrastructură)!"

“Hoție până la capăt! “ / asta e hoție - nu social democrație / SUBVENTIA NESIMTITA a partidelor politice merge mai departe făra rușine!

In timp ce suntem manipulati și sufocați zi de zi de Propaganda despre dosare, Stat Paralel, securisti bla bla - unii încasează lunar milioane de euro din taxele și impozitele românilor ( bani care sunt luați de la sănătate, educație sau Infrastructura)!

In fiecare lună PSD primește de la Bugetul de stat 7,5 milioane de ron = 1,5 milioane de euro! Si liderii PNL, ALDE sau USR primesc sume importante ; Băsescu Mincinosul ( cel care a tăiat pensiile si salariile romanilor) se lăfaie zi de zi pe la televiziuni pe banii celor pe care i-a nenorocit!

Deputatii PRO România am făcut amendament în Parlament, la dezbaterea Bugetului, pentru suspendarea ( sau macar reducerea) acestei subventii / propunerea noastra a fost respinsa cu nepasare si aroganta de reprezentantii PSD - Alde! Dar trebuie sa facem ceva!

1. Sumele uriase primite de PSD ( care se declara partid de stanga - alaturi de popor) nu sunt folosite la niciun proiect social ; nu se dau burse unor tineri talentati, nu se sprijina o gradinita sau un camin de batrani , nu se recompenseaza un medic sau un profesor exceptional / cu acesti bani luati de la Buget ( desi Partidul are membri cotizanti, cabinete si sedii tot de la Stat) se platesc avioanele si elicoptere private cu care zboara Dragnea, case si masini de lux pentru camarila lui , si se face Propaganda comunista!!!

2. Subventia de la Buget primita de PSD este cea mai mare din Europa / SPD din Germania primeste de 8 ori mai putin / PES ( Partidul Socialistilor Europeni - acopera toata Europa ) primeste de 4 ori mai putin!

3. Cetatenii romani care voteaza alt partid ( sau care nu voteaza deloc) cotizeaza cu banii lor ( fara sa le ceara nimeni acordul) pentru milioanele de afise si bannere care ne sufoca in toata tara - ca si pentru milioanele de clipuri electorale care inunda televiziunile si internetul

Dincolo de renuntarea ( sau reducerea drastica ) la aceste subventii nesimtite PRO Romania va depune un proiect de lege de renuntare la privilegiile si avantajele pe care politicienii le au in fata oamenilor obisnuiti! S-a depasit orice limita a bunului simt - trebuie sa actionam!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

No photo description available.
 
 
[citeste si]
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel