Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta DEZMINTE o apropiere Pro România - PSD
WhatsApp
Victor Ponta a declarat astăzi, la Galaţi, că este exclus ca Pro România să se alăture PSD la alegerile locale de anul viitor.

Ponta spune că partidul pe care îl conduce va avea candidați proprii la primării și Consilii județene.

El a mai menţionat că PRO România îşi propune să obţină un procent de 10-15% la alegerile locale şi peste 15% la cele parlamentare de anul viitor.

„Vom avea candidaţi PRO România în toate cele 65 de primării din judeţ, iar senatorul Nicu Marin va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi, asta ca să lămurim că aşa cum nu am acceptat să fim la remorca PNL şi să votăm Guvernul Orban şi să primim şi noi acolo nişte mici funcţii de pe undeva, nici nu se pune problema să ne ducem la remorca PSD, că dacă eram mulţumiţi de PSD, rămâneam acolo. PRO România este un proiect de centru stânga nou în care vrem să arătăm şi să obţinem sprijinul oamenilor nu doar de stînga, de centru, oameni care vor să vadă altceva în afară de PSD şi PNL şi aşa vom fi în alegerile următoare. Suntem în Opoziţie şi vom încerca să promovăm proiectele şi oamenii PRO România", a spus Ponta.

El a mai menţionat că PRO România îşi propune să obţină un procent de 10-15% la alegerile locale şi peste 15% la cele parlamentare de anul viitor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel