Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ponta:A adus la guvernare PROȘTI şi ANALFABEȚI
WhatsApp
Victor Ponta a declarat că cea mai mare problemă cu care se confruntă PSD este ”faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”.

“Eu cred că cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi. În rest, a avut multe probleme PSD-ul de-a lungul activităţii sale, dar oamenii ştiau: «Dom'le, la guvernare avem nişte oameni deştepti». E prima data când a adus proşti şi analfabeţi şi nimic nu afectează mai tare PSD-ul decât acest lucru”, a declarat Victor Ponta între-o conferință de presă, potrivit Știripesurse.ro.

“Dragnea vrea să se salveze pe el şi toţi ceilalţi să aibă probleme, motiv pentru care nu ştiţi că în fiecare săptămână urmează să dea ordonanţa? Va da ordonaţă doar pentru completurile de cinci care-l ajută doar pe el. Îi aţâţă pe toţi, iese Tudorel Toader, face un expozeu de în final nu a înţeles nici el ce a zis, că el e ca Ion Creangă se duce cu pupăza prin tei. (…) Dar Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiţie care să privească pe altcineva decât pe el însuşi. E teoria mea şi până acum s-a confirmat”, mai spus Ponta.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel