Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta, către MILITARII români: „Azi TRĂDĂTORII voștri se numesc Dăncila, Teodorovici și Fifor“
WhatsApp
Liderul Pro România, către militarii români: „slugile și demagogii din Echipa Viorica Dăncilă au decis să va taie pensiile. Azi trădătorii voștri se numesc Dăncilă, Teodorovici și Fifor!“.

Liderul Pro România, Victor Ponta, reacționază la declarațiile făcute de Mihai Fifor (PSD) în contextul votului pentru pensiile speciale. Ponta îl acuză pe Fifor că, deși defilează cu declarații prin care arată cu degetul spre tabăra liberală - care  nu a votat impozitarea pensiilor speciale - continuă se creeze confuzie, arătând că pensiile militare NU sunt pensii speciale.

„Anunț important pentru toți militarii din România - slugile și demagogii din Echipa Viorica Dancila au decis să va taie pensiile - exact invers decât au promis în 2016 - exact cum a făcut Băsescu în 2010 / proiectul pe care l-au depus la Senat și pe care fac atâta tărăboi se referă la PENSIILE MILITARE alături de cele ale magistratilor ( fiind însă scutite pensiile parlamentarilor) !

ProRomania a promis că va proteja tot timpul pensiile militare ( introduse încă de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza și existente în toate țările NATO) reglementate prin Legea 223/2015 / așa vom face și acum în față ticăloșiei câtorva lideri PSD absolut trecători!

ProRomania susține renunțarea la cota unică și trecerea la un sistem de impozitare diferențiată / dar pentru toate categoriile de venituri și toate categoriile profesionale! Ceea ce propune acum PSD este un act neconstituțional , demagogic și nefuncțional!

Militari români - azi trădătorii voștri se numesc Dancila, Teodorovici și Fifor! Să nu uitați acest lucru!“, a scris Victor Ponta pe Pagina sa de Facebook.

Reacția lui vine după ce, mai devreme, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, notase pe aceeași rețea de socializare că că liberalii și-au arătat adevărata față,  fiind singurii care nu au votat impozitarea pensiilor speciale.

„PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! Ce mai țipau ei că sunt prea mari aceste pensii! Că nu e echitabil față de cei care contribuie la pensii! Că nu e corect față de ceilalți pensionari care au muncit o viață! Că PSD e de vină, că PSD nu vrea... Toată minciuna și demagogia au ținut până ieri, când a venit votul! 

Când au văzut că PSD chiar face justiție socială și chiar impozitează pensiile speciale și-au arătat adevărata față!

Liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul. Să țineți minte acest lucru când vor veni în campanie să vă ceară votul!

Să îi trimiteți la plimbare, să îl ceară de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-au reprezentat ieri în Parlament!“, a scris Mihai Fifor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel