Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Negrescu, fost ministru, ATAC la PSD: “Criticile adresate Uniunii Europene în România sunt susținute de interese STRĂINE anti-românești”
WhatsApp
Fostul ministru PSD al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a criticat liderii PSD, care au lansat atacuri la Uniunea Europeană în România, despre care a spus că sunt susținuți de interese străine anti-românești.

Criticile adresate Uniunii Europene în România sunt susținute de interese străine anti-românești. Nu trebuie să cădem în această plasă întinsă de cei care își doresc o Românie izolată. De aceea activiștii PES au decis să lanseze un apel pentru o acțiune activă pentru Europa. O Românie puternică în interiorul Uniunii Europene este mai sigură pe sine, mai independentă, este cu adevărat capabilă să își folosească cu adevărat potențialul.

”Este timpul ca pro-europenii din România să combată cu mult curaj creșterea populismului și discursul anti-european. A fi un bun român înseamnă a fi pro-european. Un pro-european va milita mereu pentru ca vocea tuturor să fie auzită la Bruxelles. Cei care se joacă astăzi cu atacurile la Uniunea Europeană nu vor binele României și riscă să ne sacrifice viitorul. Populismul conduce mereu la izolare. Ne aflăm în situația dramatică de astăzi pentru că Europa a fost condusă în ultimii ani de o dreaptă populistă, demagogică, care a frânat UE criticând în același timp lucrurile pentru care este de fapt responsabilă. Alegerile din mai trebuie să aducă în fruntea UE persoane care să militeze pentru o Europă unită, democratică, transparentă și echitabilă“, a declarat Victor Negrescu în cadrul conferinței internaționale „Acționează pentru Europa!“

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel