Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Veste PROASTĂ pentru români. Ponta: ASTA vrea să facă Guvernul!
WhatsApp
Victor Ponta a dat o veste proastă: în timp ce guvernanții inventează subiecte false, România urmează să se împrumute în 2019 cu 36 miliarde de ron ca să finanțeze deficitul cheltuielilor din buget.
Viorica Dancila - Guvernul Romaniei

”Dragnea pune cateii sa latre / Tudorel spune ceva din care fiecare intelege ce vrea si nimeni nimic / USR si PNL sar ca arsi in capcana / intre timp Dragnea isi aranjeaza pentru el completul de judecata pe care il crede el "favorabil", ingheata Dosarul "Teldrum" sau lasa pe altii sa se judece pentru Lacul lui Belina, rezolva ca hotararea privindu-l pe Darius Valcov sa nu se redacteze pana la prescriptie si isi vede bine merci de viata in vilele RAPPS de la Scrovistea si Neptun!

Restul celor care au probleme tot asteapta naivi de peste 2 ani sa "faca dreptate" si pentru ei / multi politicieni, oameni de afaceri sau simplii oameni loviti ca "victime colaterale" in dosarele lui Kovesi, Portocala si Uncheselu erau convinsi ca "prietenul lor Liviu" vine la Putere si ii scapa de probleme ; si asa au ajuns prietenii Radu Mazare si Nicusor Constantinescu sa fie condamnati saptamana asta la ani grei de inchisoare - in plin "Regim Liviu Dragnea" ! Oare acum tot Basescu si Kovesi sunt vinovati ?!?

Intre timp aprobam FAKE Bugetul, continuam propaganda cu FAKE Programul de guvernare , lupta FAKE cu Statul Paralel ( ala alaturi de care fuma pe canapea si caruia ii mangaia ghipsul) si cu "securistii" ( aia carora le ducea vin si le taia porcul ca sa isi arate prietenia)!

Iar Romania urmeaza sa se imprumute in 2019 cu 36 miliarde de ron ( cam 8 miliarde de euro) ca sa finanteze deficitul cheltuielilor din Buget!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel