Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Val de ironii la adresa lui Șoșoacă după ce a crezut că Trump îi regretă excluderea din AUR: „Cine are curajul s-o anunțe că e o poantă?”
WhatsApp
Diana Șoșoacă, exclusă din partidul AUR zilele trecute, a postat pe Facebook o presupusă postare a lui Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, în care acesta îi regretă plecarea. Senatoarea nu a realizat că poză este falsă, prelucrată, Trump având contul de Twitter blocat.

„Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It's a HUGE mistake!”, este mesajul pe care Șoșoacă a crezut că i l-a transmis Trump. 

„Mulțumesc, domnule președinte!”, a scris senatoarea la descrierea pozei false, pe care și-a pus-o pe Facebook.

Valuri de ironii au apărut la postare în care românii au spus că dacă până și Donald Trump o susține, atunci este pe drumul cel bun. Nici de data aceasta Șoșoacă nu și-a dat seama că este victima unei farse, ci, din contra, le-a mulțumit tuturor.

 

„Kim Jong-Un a început să plângă și să cânte Doamne, ocrotește-i pe români”

 

„Tu ești nebuna rău, are contul suspendat pe Twitter! Mare e grădina lui Dumnezeu!”

„Sperăm să ajungă mesajele de încurajare și de la ceilalți lideri mondiali, pentru care sunteți o adevărată inspirație! Și Vadim Tudor cred că vă pregătește un mesaj pe twitter, cu multe detalii legate de lift”.

„Numai un om inteligent, deosebit, ca dumneavoastră putea răspunde unui fake cu mulțumiri urlate. Nu știu dacă știți dar toate rețelele social media l-au blocat pe idolul dumneavoastră”.

„Editez si eu o postare a lui Bill Gates, modific sa ma felicite pe mine si pun pe pagina mea de facebook multumindu-i(-mi)”

„Nu doar Trump crede ca e o mare greseala, ci chiar si Consiliul Intergalactic care a cerut repunerea in drepturi a distinsei doamne. Altfel... prajim Terra”.

„Cand a auzit ca ati fost exclusa din AUR, Kim Jong-Un a inceput sa planga si sa cante Doamne, ocroteste-i pe romani. Vedeti ce buna e prietenia lui cu Trump?”

„Nenica, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreti si de la Chuck Norris, Basescu si Vadim Tudor acelasi mesaj? Mintenas”

„Cine are curajul s-o anunte ca e o poanta? Nu recomand daca nu aveti diazepam la indemana. Just in case”

 

MULȚUMESC, DOMNULE PREȘEDINTE! ????

Publicată de Diana Iovanovici-Şoșoacă pe Vineri, 12 februarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel