Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Vaccinarea la chiuvetă”. Cristian Oancea: „Plătești underground, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat”
WhatsApp
O serie de pacienți bolnavi de COVID-19, care aveau certificate de vaccinare dar prezentau o evoluție discrepantă a bolii, l-au determinat pe Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara, să vorbească de „vaccinarea la chiuvetă”.
„Vaccinarea la chiuvetă”. Cristian Oancea: „Plătești underground, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat”

„Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică. Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat”, a declarat, la Digi24, Oancea.

Medicul a adăugat că în spațiul public se vorbește despre oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați.

IPJ Timiș a început verificări pentru clarificarea situației, a comunicat instituția, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel