Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
USR-PLUS votează moțiunea PSD. Ionuț Moșteanu: „Florin Cîțu are zilele numărate”
WhatsApp
Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR-PLUS, susține că formațiunea pe care o reprezintă este dispusă să voteze cât mai repede moțiunea împotriva Guvernului Cîțu.
USR-PLUS așteaptă telefon de la PNL. Vor altă propunere de premier

Deputatul Moșteanu spune că„ Florin Cîțu are zilele numărate”, iar moțiunea are toate șansele să treacă.

„Vom cere un Birou Permanent astăzi să supunem moțiunea noastră la vot. Legat de moțiunea PSD, vom avea o discuție în Biroul Național la  și vom veni cu o poziție. Din punctul nostru de vedere moțiunea noastră trebuie să meargă înainte. Vom cere să meargă la dezbatere și vot cât mai repede: mâine, joi, luni, vedem când se poate”, a spus liderul deputaților USR PLUS, citat de digi24.ro

Moțiunea  depusă de PSD se numește„Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”. Aceasta este susținută și de AUR. A fost înregistrată cu doar o zi înainte de Congresul liberalilor.

„Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate în momentul acesta, fie că e vorba de moțiunea noastră, fie că e vorba de moțiunea PSD”, s-a exprimat  Moșteanu, potrivit sursei citate.

USR-PLUS susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

 

Liderul deputaților USR-PLUS a precizat că nu are importanță care moțiune va ajunge la vot, vor vota împotriva lui Cîțu. 

Vom vedea care moțiune ajunge prima la vot și parlamentarii USR PLUS vor vota prima moțiune care ajunge la vot”, a menționat Moșteanu, potrivit Mediafax.

Opinia lui Moșteanu este susținută de Sorin Grindeanu, din parte PSD, fost premier.  El susține că   a sosit momentul ca Guvernul condus de Cîțu să plece acasă.

„Ne așteptăm ca în cel mai scurt timp, așa cum spune Constituția, să fi convocat BPR. Vom propune un program pentru citire și pentru vot astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă”, a spus Grindeanu, citat de digi24.ro

Pe de altă parte, Florin Cîțu a declarat imediat cum a câștigat președinția PNL că USR PLUS se poate întoarce la guvernare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel