Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Unul dintre criminalii Dankăi a murit în arest, la doar câteva zile de când a fost prins 
WhatsApp
Unul dintre criminalii fetiței de doi ani care a dispărut în Serbia a murit în închisoare, anunță autoritățile sârbe. 
Lacrimie continuă să curgă în Serbia: o minoră rănită în atacul din Belgrad a murit. Medicii se luptă pentru viața victimelor

Cei doi indivizi au fost arestați săptămâna trecută, după ce zile în șir dispariția Dankăi a fost singurul subiect la jurnalele de știri din Serbia. După ce s-a aflat că de fapt fetița a fost ucisă de doi indivizi care au lovit-o cu mașina iar apoi au aruncat-o la o groapă de gunoi, opinia publică pur si simplu a luat foc. Însuși președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a organizat o conferință de presă în care a anunțat moartea fetiței și capturarea suspecților.

La doar câteva zile de la acest anunț, autoritățile au anunțat că unul dintre cei doi criminali a murit în arest poliției. Datele oferite de autorități presei arată că unuia dintre criminali i s-a făcut brusc rău, a fost chemată ambulanța, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Conform aceleiași surse, se susține că bărbatul a murit "din cauze naturale".

Primele speculații, conform cărora individul a fost ucis în arest, ori ca urmare a torturii pentru că trupul fetei nu a fost găsit, a fost respinsă de procurori. Aceștia susțin că bărbatului i se va face o autopsie la Belgrad pentru a elimina "speculațiile". 

Încă se caută trupul Dankăi, desi suspecții au mărturisit deja totul

 

Procurorii din Serbia nu au reușit să găsească trupul fetiței dispărute, deși cei doi indivizi care au recunoscut crima i-au dus la locul unde ar fi aruncat trupul Dankăi. Numai că după eforturi și căutări care durează deja de mai multe zile, trupul fetiței este de negăsit. Unul dintre cei doi criminali a spus că fetița nu ar fi murit după ce au lovit-o cu mașina, astfel că au luat decizia să o sugrume.

Celălalt suspect susține că fata ar fi deja moartă, însă procurorii se tem ca nu cumva indivizii să ascundă și alte detalii ale crimei, având în vedere că nu se reușește găsirea trupului fetiței. Datele colectate de pe GPS-ul mașinii criminalilor confirmă o parte din povestea celor doi și anume că aceștia au oprit la o groapa de gunoi indicată, dar apoi s-au întors cu gândul să o mute la o groapă de gunoi mai mare. Nu este clar dacă au mai reușit să ducă acest plan la îndeplinire.

În arest au mai ajuns și fratele și tatăl unuia dintre criminali. Aceștia sunt suspectați că i-au ajutat să facă dispărut trupul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel