Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Unul dintre cele mai mari spitale private din Austria semnează un parteneriat pentru pacienții din România
WhatsApp
Spitalul Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, a demarat un parteneriat strategic cu Nord Medical Group (fostul Provita) pentru a sprijini sănătatea pacienților români. 
Unul dintre cele mai mari spitale private din Austria semnează un parteneriat pentru pacienții din România / foto: freepik.com

Cele două instituții medicale își combină cunoștințele echipei pentru a oferi pacienților acces la soluții medicale complete (diagnostic, tratament și îngrijire ulterioară).

România încheie un parteneriat cu unul dintre cele mai mari spitale private din Austria



Parteneriatul dintre Spitalul WPK și Nord Group aduce mai multe facilități pacienților români, menite să crească calitatea asistenței medicale și să simplifice parcursul medical al acestora. Pacienții au la dispoziție serviciile unui manager de caz, un specialist care îi va ajuta să identifice și să acceseze soluțiile medicale și specialiștii potriviți, fie că se află în România sau la Viena.

"Suntem încântați să inițiem această colaborare cu North Group și cu echipa condusă de Ovidiu Palea. Am găsit aici o echipă cu o energie care se aliniază perfect cu valorile noastre: profesionalism, dedicare și angajament față de pacienți. Acest parteneriat este un pas important pe care îl facem pentru a ne consolida serviciile de asistență în România. Ne propunem să aducem expertiza celor mai buni specialiști mai aproape de pacienți, pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor medicale ale acestora", a declarat Thomas Peter Ebm, Director General, Wiener Privatklinik.

Românii pot beneficia o a doua opinie medicală la spitalul din Austria



Cei care doresc o a doua opinie medicală în ceea ce privește diagnosticul sau planul de tratament pot beneficia de consultații (online sau în persoană) cu experți de renume internațional în specialitățile lor respective, care colaborează cu WPK Hospital. În acest an, 18 medici afiliați la WPK au fost clasificați în primii 2% dintre oamenii de știință din lume de către Universitatea Stanford.

În plus, pacienții români care au nevoie de tratamente indisponibile în țară pentru afecțiunile lor specifice pot accesa cu promptitudine cele mai avansate și eficiente soluții medicale la spitalul din Viena. Un exemplu include terapiile de ultimă generație pentru afecțiunile oncologice, cum ar fi imunoterapia și terapiile țintite personalizate. Aceste tratamente sunt accesibile la WPK Central European Academy Cancer Center, unul dintre cele mai moderne centre oncologice din Europa Centrală și de Est.

După externare, pacienții pot efectua controale post-tratament în România, beneficiind de îngrijire medicală mai aproape de casă, asigurată de echipa Spitalului de Nord în colaborare la distanță cu specialiștii WPK.

Românii reprezintă 30% din totalul pacienților internaționali din Austria



"Expertiza, inovația și tradiția medicală a Spitalului WPK au servit drept repere în definirea protocoalelor noastre medicale. Prin urmare, acest parteneriat nu numai că ne ridică standardele, dar subliniază și angajamentul nostru de a oferi asistență medicală de cea mai înaltă calitate.

Colaborarea internațională le oferă pacienților avantajul de a avea acces la tratamente moderne și la expertiza specialiștilor din străinătate, atunci când este necesar, precum și de a primi îngrijiri post-tratament mai aproape de casă. Suntem bucuroși să le oferim pacienților noștri această soluție integrată de asistență medicală, alături de stimata echipă de la WPK, asigurându-le cea mai eficientă îngrijire a sănătății lor", a declarat Dr. Ovidiu Palea, fondator al Nord Group.

Spitalul WPK înregistrează peste 12.000 de internări anual, aproximativ 40% dintre acestea fiind pacienți internaționali din peste 20 de țări, cu preponderență din Europa Centrală și de Est. România este țara din care provin cei mai mulți pacienți internaționali, reprezentând 30% din total.

Mai mult de jumătate dintre acești pacienți caută tratament pentru cancer la spital

 

Urmează îndeaproape procedurile chirurgicale complexe, în special în domeniul ortopediei-traumatologiei, chirurgiei generale, chirurgiei reconstructive și a nervilor periferici, precum și a chirurgiei pediatrice. Alte servicii medicale la mare căutare sunt consultațiile de a doua opinie și pachetele de control medical personalizat.

Spitalul oferă servicii medicale în peste 30 de specialități, având 10 centre de competență și peste 300 de medici colaboratori. Cei care nu se pot deplasa la Viena pot programa consultații online cu experți austrieci în clinica virtuală WPK Online Healthcare Center.

În România, Wiener Privatklinik are 2 reprezentanțe, situate în București și Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel