Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Contrabandist român prins, pentru a doua oară în același loc, cu mașina plină de cățeluși
WhatsApp
Polițiștii maghiari au găsit opt căței de rasa bulldog, în timp ce verificau un autoturism cu numere de înmatriculare românești pe autostrada M7, în județul Fejér. Cățelușii aveau doar șapte carnete de sănătate, dar oamenii legii bănuiesc că acesta nu le aparțin. 
Ungaria. Contrabandist român, prins cu mașina plină de cățeluși. Toți patrupezii au fost confiscați

Fulgerul nu lovește niciodată de două ori în același loc a crezut un contrabandist român, care a fost prins de două ori, de polițiștii maghiari, pe autostrada M7.

După ce l-au tras pe dreapta, pe autostrada M7, în județul Fejér, polițiștii au găsit în mașina românului opt căței de rasa buldog. Cei opt cățeluși aveau doar șapte carnete de sănătate, dar agenții de poliție bănuiesc că actele nu le aparțineau, scrie nyugat.hu.

Cu o săptămână în urmă, același bărbat român a fost prins cu șapte cățeii bichon în automobil. Șoferul român a fost oprit pe tronsonul din județul Komárom-Esztergom al autostrăzii M1. Nici acești cățelușii nu aveau cipuri, iar vaccinurile erau incomplete.

Polițiștii i-au informat pe medicii veterinari de la oficial al Oficiului Guvernamental, care a dispus confiscarea animalelor.

Un alt român jefuia pacienții, internați în spitale din Danemarca.

 

Român, acuzat că a jefuit mai mulți pacienți internați în spitale din Danemarca. Hoțul ar fi comis 12 furturi

 

Poliția a arestat un bărbat, de origine română, pe care îl bănuiește că se află în spatele unei serii de furturi din spitalele situate în metropolitană Copenhaga. Personalul spitalului Herlev a oferit ajutor polițiștilor care, sâmbătă, l-au arestat preventiv pe bărbatul de 45 de ani.

Bărbatul, cetățean român, este suspectat că ar fi comis 12 jafuri în mai multe unități sanitare din zona Greater Copenhaga. Cele mai multe jafuri au fost date la Spitalul Herlev.

Suspectul a fost depistat, sâmbătă, de personalul Spitalului Herlev. Prin urmare, angajații unității sanitare l-au recunoscut și, știind că este căutat de poliție, l-au reținut, iar apoi au contactat poliția.

Potrivit poliției din Copenhaga Vest, anchetatorii îl investighează pe bărbat de mult timp și l-au căutat, fără succes, în mai multe locuri, unde credeau că s-au putea ascunde, transmite tv2lorry.dk.

Infractorul, de 45 de ani, este același bărbat suspectat că a intrat într-un salon din secția de cardiologie a spitalului Herlev, unde era internată o femeie de 73 de ani, grav bolnavă. Aici, românul i-a furată geanta cu mai multe obiecte de valoare. Acest lucru a fost confirmat, marți, de către poliția din Copenhaga Vestegns.

Femeia, în vârstă de 73 de ani, este în prezent internată din nou la Spitalul Herlev. Acest lucru a fost confirmat de fiica sa, Ditte Young, care a declarat jurnaliștilor că, deși bărbatul a fost arestat, nu se simte mai în siguranță cu mama ei în spital.

 

Ancheta continuă, iar românul a fost reținut până pe 8 martie

 

"Nu mă simt în siguranță, nu. Și mama mea a devenit mai conștientă că i se poate întâmpla ceva rău, așa că limitează obiectele de valoare pe care le are cu ea. Ar trebui să vă spun că ea își amintește clar ce s-a întâmplat atunci când el i-a luat lucrurile", spune Ditte Young.

Ditte Young consideră, în general, că este problematic faptul că spitalele din Danemarca sunt deschise și se teme că bărbatul se va întoarce la spitalul Herlev, dacă va fi eliberat.

Bărbatul român, în vârstă de 45 de ani, a fost adus duminică în fața unei audieri preliminare. A doua zi a fost reținut până la 8 martie.

Poliția trebuie să dovedească dacă bărbatul a comis cele 12 furturi. Comisarul de poliție Søren Andersen a declarat, pentru TV 2 Lorry, că  ancheta este încă în curs de desfășurare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel