Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un truc de la bucătari pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit. Pune acest ingredient în tigaie de fiecare dată când prăjești ceva
WhatsApp
Intrarea în bucătărie este pentru mulți relaxare și pentru alții un câmp de luptă din care ies cu arsuri. Gătitul nu trebuie să fie atât de complicat și periculos și ca exemplu, un truc pentru ca uleiul să nu sară la prăjit de la un bucătar celebru.
Un truc de la bucătari pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit. Pune acest ingredient în tigaie de fiecare dată când prăjești ceva

Uleiul stropeste pentru ca este apă în tigaie și în mâncarea pe care o gătim. Când ambele elemente vin în contact, se formează bule de aer și abur care creează stropi.

Vezi ce se întâmplă dacă amesteci jumătate de banană cu două linguri de iaurt. Un truc magic pe care trebuie să-l cunoști!

Este obișnuit ca uleiul să zboare peste tot la prăjire și să provoace arsuri care, deși de obicei nu sunt grave, sunt dureroase și provoacă vezicule. De aceea este atât de important să preveniți stropirea uleiului la gătit.

Trucul cu un burete pentru ca hainele tale să miroasă mereu a balsam de rufe. O metodă simplă și eficientă

 

Truc de la un bucătar pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit

 

Eva Quintanilla, bucătar și tiktoker, a distribuit un scurt videoclip prin intermediul rețelei de socializare în care explică cum să previi stropirea uleiului când gătești. Și-a pus trucul la încercare pregătind câteva ouă.

Trucul pentru ca uleiul să nu sară este să încălziți uleiul și să adăugați un praf de sare distribuit în toată tigaia. Ceea ce va face sarea este să absoarbă apa pe care o are mâncarea.

Deși bineînțeles că uleiul va avea bule, nu se va stropi peste tot, lucru care este deosebit de îngrijorător atunci când sunt copii sau animale de companie în casă. Vei putea evita acele mici incidente.

De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție

Dar dacă ai citit această postare prea târziu și deja ai fost ars, ceea ce vei face este să răcești zona scufundând în apă rece, apoi să speli zona afectată cu apă și săpun blând. Un unguent antibiotic ajută la prevenirea infecțiilor, iar aloe vera ajută la vindecarea rănilor. Cel mai bine este să preveniți cu acest truc pentru ca uleiul să nu sară.

Pune trucul la încercare când ești în bucătărie!

Cârpele de bucătărie s-au învechit și miros urât? Nu le arunca! Iată cum le poți face să fie parfumate cu doar trei ingrediente din casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel