Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer beat, care a mers la prostituate, a provocat un accident. Tânăra a ajuns la spital, iar șoferul după gratii
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comună Aluniș, județul Cluj, a provocat, luni, un accident în localitatea Nima. Acesta a ajuns după gratii, unde va sta 30 de zile.
Foto ILUSTRATIV

Bărbatul este cercetat pentru conducere sub influență băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă. În schimb, femeia pe care o avea în mașină, o tânăra în vârstă de 30 de ani din Dej, este în spital, având multiple fracturi. 

Accidentul a avut loc luni, la orele amiezii, la marginea localității Nima. Bărbatul în vârstă de 40 de ani din comună Aluniș, care a consumat alcool, s-a urcat la volan și a pornit către Nima, unde intenționa să își schimbe un bec la mașină. Pe marginea drumului, în zona pădurii dintre Nima și Bunești, a văzut două femei care practicau prostituția, astfel că a oprit. A luat-o în mașină pe una dintre ele, în vârstă de 30 de ani, iar mai apoi urmau să se deplaseze într-un alt loc pentru a întreține relații sexuale. Nu a fost atent la condus, astfel că, atunci când a pătruns în DN1C, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din Unguraș, relatează dejeanul.ro.

În urmă impactului, șoferul nu a pățit nimic, dar femeia, pe care tocmai o luase de pe marginea drumului, a fost grav rănită, suferind mai multe fracturi. Medici estimează că victima are nevoie de cel puțin 80 de zile de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel