Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, Ben Toma, a ajuns președinte al Camerei Reprezentanților din Arizona, cea mai înaltă funcție politică deținută de un conațional
WhatsApp
Ben Toma, un român, a reușit să dețină cea mai înaltă funcție politică deținută de un conațional în Statele Unite ale Americii, mai exact președinte al Camerei Reprezentanților din Arizona. 

Ben Toma este o mândrie pentru România și pentru poporul lui, fiind ales ca președinte al Camerei Reprezentanților din Arizona.

Noii lideri republicani din Camera Reprezentanților din Arizona au dat marți o notă de optimism cu privire la modul în care va funcționa legiferarea sub conducerea guvernatorului democrat ales Katie Hobbs.

 

Ben Toma, cea mai înaltă funcție politică deținută de un român în SUA

 

Membrii din Cameră l-au ales pe Ben Toma, republican din Peoria, ca președinte al Camerei Reprezentanților pentru anul viitor, în detrimentul lui Joseph Chaplik, republican din Scottsdale, care a fost favorizat de conservatorii considerați duri. 

Ben Toma este de naționalitate română și provine din orașul Cluj. Este o onoare pentru un român să aibă o funcție politică atât de înaltă în Statele Unite ale Americii, relatează presa americană

 

Ben Toma: "M-au votat pentru experiență"

 

Toma a declarat că principala temă a voturilor de marți ale conducerii Camerei, care au avut loc la sediul puternicului grup de lobby Arizona Rock Products, a fost "unitatea".

Într-un interviu acordat publicației The Arizona Republic după întâlnire, Toma a respins ideea că este mai "moderat" în comparație cu Chaplik, spunând că experiența sa a fost cea care a contat pentru ceilalți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel