Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a semănat teroare la Roma: S-a urcat într-un autobuz cu un cuțit în mână, amenințând pasagerii
WhatsApp
Un bărbat a urcat într-un autobuz, la Roma, acoperit de sânge, cu un briceag la vedere, amenințând pasagerii. Agresorul este un bărbat de 36 de ani, de naționalitate română, vizibil beat și rănit din motive care urmează să fie stabilite. 

Bărbatul s-a urcat într-un autobuz în Viale Marconi, plin de sânge și mânuind un briceag. Se întâmpla ieri, în plină zi, pe Viale Marconi, una dintre cele mai aglomerate străzi din Roma, cu o mulțime de magazine. Pasagerii sunt îngroziți.

Din fericire, șoferul mijlocului de transport în comun observă imediat ce se întâmplă, oprește autobuzul, îi face pe pasageri să coboare și cheamă poliția. În câteva minute, ofițerii din districtul San Paolo au ajuns la fața locului și au reușit să îl oprească și să îl identifice pe bărbat.

 

Un român a semănat teroare la Roma

 

Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, de naționalitate română, vizibil beat și rănit din motive care nu au fost încă stabilite. În buzunarul acestuia a fost găsit un cuțit pliant.

"Bărbatul se afla în stația de autobuz și brusc a luat un ciob de sticlă dintr-o sticlă și i-a amenințat pe cei prezenți. Apoi a sosit autobuzul, a urcat în el și a scos cuțitul mic din buzunar și a continuat să amenințe pasagerii". Românul a fost examinat și tratat de personalul 118 pentru răni minore. Ulterior, el s-a ales cu o plângere pentru că a întrerupt un serviciu public.

 

S-a urcat într-un autobuz plin de sânge și cu un cuțit în mână, amenințând pasagerii

 

Evenimentul care a speriat pasagerii s-a petrecut în autobuzul 64, care circulă de la Termini la San Pietro, la scurt timp după ce o femeie a fost abuzată sexual în fața familiei sale. A fost o noapte înfricoșătoare pentru o englezoaică de 16 ani aflată în vacanță la Roma. "S-a așezat în fața noastră, s-a holbat la mine tot drumul în autobuz și apoi a început să mă atingă. A continuat să o facă chiar și atunci când m-am ridicat să mă îndrept spre ușă pentru a coborî la terminus', a spus victima. Bărbatul, un tânăr de 26 de ani de naționalitate somaleză, a fost arestat de poliție, care a fost alertată de vigilenții de la Termini.

 

Vezi și:

Italia. Un român a lovit două mașini parcate. Poliția a descoperit că avea permisul suspendat și alcoolemie record

 

Un român a fost prins de carabinieri, după ce a intrat cu mașina în alte două autoturisme parcate. Acesta a fost găsit cu o alcoolemie peste normă și fără permis.

Bărbatul conducea cu o alcoolemie de patru ori mai mare decât norma în momentul controlului. Acesta este de naționalitate română și a fost prins aseară de carabinierii de la Nor din Pescara, Italia.

Cu puțin timp înainte de ora 4 dimineața bărbatul, aflat la volanul unui Fiat Multipla, a intrat în coliziune cu două mașini parcate, după ce a pierdut controlul vehiculului său. Acesta a încercat să plece de la fața locului, dar nu a reușit să ajungă departe din cauza stării grave de ebrietate.

Astfel, militarii au ajuns la locul accidentului în timp util, reușind să îl prindă pe român. În primă fază, agenții au sesizat că bărbatul nu se afla într-o stare bună de a conduce, așa că i-au făcut un test de alcoolemie, conform presei italiene.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel