Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a jefuit o bancă „înarmat“ doar cu o hârtie: „Ai 10 secunde să-mi dai banii, altfel te tai"
WhatsApp
Un român a furat, astăzi, 10.000 de lei dintr-o agenţie BRD din capitală, fără a se folosi de alte arme. El i-a dat casierei o bucată de hârtie pe care era scrisă o amenințare la adresa securității vieții femeii. Tânăr i-a dat toți banii și nu a acționat butonul de panică.

Un bărbat a amenințat, marți dimineața, casiera unei unități bancare din sectorul 2 al Capitalei și a fugit cu 10.000 de lei. Polițiștii îl caută pe suspect. Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei.

Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii.

„Ai 10 secunde să scoţi banii din sertar“

 

Pe biletul de hârtie era scris un mesaj uşor analfabet: "Ai 10 secunde să scoţi banii din sertar... Dacă te conformez ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greşit te tai"

Nicio persoană nu a fost rănită, a mai transmis Poliţia. Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel