Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un profesor de istorie a fost decapitat lângă Paris
WhatsApp
Un profesor de istorie la colegiul-liceu Bois d'Aulne a fost decapitat, vineri, lângă Paris, după ce, de curând, le-a arătat elevilor săi caricaturi cu Profetul Mohamed, în timpul unei ore de liberă exprimare. Acestea au fost publicate de revista satirică Charlie Hebdo.  
Foto ILUSTRATIV

În jurul orei 17:00, în Eragny, o comună din suburbiile de nord-vest ale Parisului, un echipaj de poliţie a văzut un individ care purta un cuţit. Când poliţia i-a cerut să pună arma jos, el a refuzat. Prentru că era „agresiv şi ameninţa,” acesta a fost împuşcat, iar lângă el, poliţiştii au descoperit trupul unui om decapitat, notează Le Figaro.

Victima este profesor de istorie la colegiul-liceu Bois d'Aulne, care, de curând, le-a arătat elevilor săi caricaturi cu Profetul Mohamed, în timpul unei ore de liberă exprimare. Imaginile au fost publicate de revista satirică Charlie Hebdo.

Atacatorul, un bărbat de 48 de ani, de naționalitate algeriană, ar fi părintele unuia dintre elevii săi. Oficialii nu au putut să se apropie de victimă imediat, deoarece atacatorul ar fi purtat o vestă cu explozibil. Procurorul Antiterorism al Franţei a declarat că investighează atacul.  O sursă a poliţiei a spus că martorii l-au auzit pe atacator strigând „Allah Akbar” (Dumnezeu este mare).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel