Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un primar PSD anunță că Primăria i-a fost CĂLCATĂ de HOȚI: „Oamenii au rămas fără indemnizația de handicap. E singurul lor ajutor”
WhatsApp
Primăria comunei argeșene Babana a fost spartă, joi noapte, din primele informații reieșind că hoții au furat în jur de 70.000 de lei. Treizeci de polițiști au ajuns la fața locului și fac cercetări.
Sursa foto: captură Antena 3

Primarul localității, Bebe Ivan, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că banii erau pentru indemnizațiile persoanelor cu handicap. „E vorba de 54 de persoane. E singurul lor ajutor", a spus primarul.

„Pe camere se vede că la 02.30 a forțat un geam lateral. În două minute a reușit să smulgă casa cu bani. Erau indemnizații pentru persoanele cu handicap. 54 de persoane. E singurul lor ajutor. (...) A venit la sigur. Noi, pe spate, avem patru geamuri. Patru birouri. S-a dus direct la biroul unde se încasează taxe, banii. Nu am fonduri de rezervă. Suntem comuna cu cel mai mic venit pe cap de locuitor din județ și suntem pe locul trei pe țară. De săptămâna viitoare se oprește iluminatul public. De două luni de zile așteptăm bani de la Guvern”, a mai spus primarul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel