Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un oficial german "pregătește" populația pentru iarnă: "Dacă le este frig, să mai pună un pulover pe ei"
WhatsApp
Politicianul CDU Wolfgang Schauble îi "pregătește" pe cetățenii din Germania pentru o iarnă grea, sfătuindu-i să... își mai ia un pulover pe ei dacă le va fi frig din cauza regimului de austeritate energetic ce va urma. 

Fostul președinte al Bundestagului și fost ministru german de finanțe, Wolfgang Schäuble, îi obișnuiește pe oamenii din Germania îcu ideea în care ar putea trăi iarna în lipsuri în fața crizei energetice. "Pur și simplu îți pui un pulover. Sau poate un al doilea jumper. Nu trebuie să vă plângeți de asta, dar trebuie să vă dați seama: Multe lucruri nu sunt de la sine înțelese", a declarat Schäuble la postul de televiziune " Bild-TV ".

De asemenea, politicianul CDU i-a sfătuit pe oameni să aibă acasă câteva lumânări, chibrituri și o lanternă în caz de pană de curent.

Oficialii germani „pregătesc“ populația pentru regimul de austeritate din această iarnă

 

Schäuble se plânge de calitatea muncii: "Mă îngrijorează faptul că atât de mulți germani ar prefera să muncească mai puțin în acest moment".

Fostul ministru de finanțe consideră că germanii sunt "o societate răsfățată". "Sigur, toți suntem. La fel și eu. Dar acum trebuie să rezistăm pericolului ca acest lucru să continue la nesfârșit. Nemții vor trebui să muncească din nou mai mult!".

El se plânge de declinul calității muncii: "Ceea ce mă îngrijorează este faptul că atât de mulți germani preferă să lucreze mai puțin: de exemplu, cu jumătate de normă și niciodată în weekenduri. Asta nu va funcționa. Pentru că peste tot există o lipsă de muncitori! Experiența mea este: Să te distrezi mereu - asta nu înseamnă împlinirea vieții."

Wolfgang Schäuble: Dacă le este frig, să mai pună un pulover pe ei

 

În interviu, Schäuble a avertizat, de asemenea, că Europa nu trebuie să se lase intimidată de amenințările lui Putin. "Aceasta ar fi o linie roșie, desigur, folosirea armelor nucleare. Iar cu amenințările sale de a folosi aceste arme, Putin a zgâriat de mult timp această linie roșie", a declarat politicianul CDU.

El spune că nu ar vrea să fie în locul lui Scholz în acest moment: "Nu vreau să fiu cancelar acum - și să port povara acestei decizii! Dar un lucru este clar: dacă cedezi o dată, vei ceda mereu."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel