Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un navigator băut, vinovat pentru accidentul naval din Tulcea
WhatsApp
Accidentul naval din Murighiol, județul Tulcea, s-a produs din cauza unui navigator băut, care nu a respectat semnalul de navigație, au stabilit, marți, polițiștii.

Potrivit Poliției Tulcea, după primele verificări, s-a stabilit că accidentul naval s-a produs după ce conducătorul unei ambarcațiuni, băut, nu a respectat șenalul de navigație.

„O ambarcațiune în care se aflau 4 persoane, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, din amonte, braț Sfântu Gheorghe, cu intenția de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul nerespectării șenalului de navigație, a intrat în coliziune cu o altă ambarcațiune (în care se aflau 9 persoane) care se deplasa din sens opus. Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, pentru conducătorul primei ambarcațiuni, rezultând o valoare de 0, 34 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță Poliția Tulcea.

În urma evenimentului de navigație, trei persoane din cea de-a doua ambarcațiune au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel