Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un muncitor român a murit, zdrobit de peretele unei școli din Iași, care s-a prăbușit 
WhatsApp
Un muncitor a fost prins, vineri, într-un şanţ de aproximativ doi metri adâncime, sub un zid de cărămidă care s-a prăbuşit din clădirea şcolii din localitatea Vladomira, judeţul Iaşi. Bărbatul a fost dezgropat până la nivelul capului, dar este inconştient şi nu respiră.    
 Un muncitor român a murit, zdrobit de peretele unei școli din Iași, care s-a prăbușit Sursa - antena3

Accidentul s-a produs în localitatea Vladomira. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost prins într-un şanţ cu adâncimea de aproximativ doi metri, sub un zid de cărămidă, după ce un colţ al clădirii şcolii s-a prăbuşit.

Acolo au fost trimise 3 autospeciale de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat cu 16 salvatori de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, iar de la SAJ un echipaj tip C. "Victima este dezgropată până la nivelul capului, este inconştientă şi nu respiră. Se lucrează la stabilizarea peretului, concomitent cu operaţiunea de salvare a victimei", a transmis ISU Iaşi. Clădirea şcolii era în reabilitare.

Bărbatul a fost dezgropat până la nivelul capului, dar era inconștient şi nu respira. Ulterior, medicii i-au aplicat victimei manevre de resuscitare, însă fără succes fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel