Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un medic român le cere pacienților să nu îi mai dea „atenții”: „Iubesc ceea ce fac, nu mă mai jigniţi. Dumnezeu mi-a dat mereu înapoi“
WhatsApp
Un doctor de la Spitalul Județean Satu-Mare își roagă pacienții să nu îi mai dea „atenții”. Încercând să își „educe“ pacienții, medicul afirmă că „legea este una pentru toți”, iar vina este și a celor care dau, dar și a celor care primesc.

„Pe această cale mă alătur inițiativei recente a unor colegi și VĂ ROG, NU mă mai jigniți oferindu-mi orice fel de bun de la bani la ciocolată, carne, ouă, țuică (și aveți imaginație bogată) după ce v-am văzut pe dumneavoastră că pacient sau pe cineva din familia dumneavoastră, indiferent unde, în sistemul de stat sau privat! După cum bine știți tratamentul și investigațiile în Spitalul de stat sunt GRATUITE și în sistemul privat le plătiți la adevărată lor valoare de cele mai multe ori, deci nu îi nevoie să mai fiți și “atenți”!!”, a scris medicul pe Facebook.

Un medic român le cere pacienților să nu îi mai dea „atenții”

 

În opinia lui, „legea este una pentru toți”, iar vina este și a celor care dau, dar și a celor care primesc, încercând să contracareze acest flagel al corupției care a cotropit medicul spitalicesc din România.

„E ANORMAL, IMORAL, AMORAL, ILEGAL, IAR LEGEA ESTE UNA PENTRU TOȚI! Este mult de discutat… vina este în ambele tabere și a celor care dau și a celor care primesc… cred însă că ne putem vindeca… că putem ierta trecutul și construi un viitor mai bun împreună!“, crede medicul român. 

„Iubesc ceea ce fac, nu mă mai jigniţi. Dumnezeu mi-a dat mereu înapoi“ 

 

„AM CONȘTIINȚĂ și îmi fac meseria așa cum am jurat și visat… iubesc ceea ce fac, dar vă rog nu mă obligați să urlu pe coridoare, să vă dau afară, să mă rog de voi să vă luați lucrurile acasă! Am tot ce îmi trebuie și dacă nu am o să muncesc și mai mult că să am ceea ce îmi doresc, la fel că voi toți!

Știu ce înseamnă să nu ai (chiar știu!!!) și am început să cunosc și ce înseamnă să ai! Dacă fac anumite proceduri și la clinica privată și nu vi le pun să le plătiți nu trebuie să va simțiți datori… spuneți un „Mulțumesc” și îmi este suficient…Dumnezeu mi-a dat întotdeauna mai mult înapoi…El știe de ce!! Mai bine insistați pentru servicii mai bune, pentru condiții mai bune atât pentru noi cât și pentru voi, pentru aparate mai performante”, a mai scris medicul gastroenterolog pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel