Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un medic FALS a SECHESTRAT două persoane în cabinet, fiind nemulțumit de banii primiți
WhatsApp
Un medic din Argeș, care lucra fără drept, a fost reținut după ce a sechestrat două persoane în cabinet și le-a agresat, în urma unor neînțelegeri din cauza banilor. 
Povestea Alexandrei, eroina care a lăsat farmacia pentru a ajuta omenirea afectată de război, în misiunile MSF

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal pentru lipsire de libertate, tâlhărie, lovire sau alte violențe și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități şi au reținut o femeie de 65 de ani, din Pitești.

Potrivit IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, femeia nu s-ar fi înțeles cu pacienta în privința onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoțea, în sala de aşteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic.

Pacienta și cealaltă persoană au reușit să plece din cabinet după intervenția unui martor, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri.

Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România.

Poliţiştii din Pitești au făcut, joi, o percheziție la sediul clinicii, în urma căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, „medicul” a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel