Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un medic celebru recomandă purtarea a două măști pentru protejarea de noua tulpină a coronavirusului, care este mai ”mortală”
WhatsApp
Lumea trebuie să continue să fie precaută având în vedere răspândirea noilor tulpini ale coronavirusului și în ciuda scăderii numărului de cazuri de îmbolnăviri în ultima perioadă, a declarat doctorul Anthony Fauci. Expertul de la Casa Albă recomandă purtarea a două măști de protecție și mai spune că, deși nu sunt informații oficiale, datele preliminare indică faptul că tulpina descoperită în Marea Britanie este mai ”mortală”.
fauci_medic_america

Doctorul Anthony Fauci a declarat că lumea trebuie să continue să fie precaută având în vedere răspândirea noilor tulpini ale coronavirusului și în ciuda scăderii numărului de cazuri de îmbolnăviri în ultima perioadă. Expertul de la Casa Albă recomandă purtarea a două măști de protecție și mai spune că, deși nu sunt informații oficiale, datele preliminare indică faptul că tulpina descoperită în Marea Britanie este mai ”mortală”.

Într-un interviu la NBC News, Fauci a spus că nu crede că scăderea de acum a numărului de infecții poate fi atribuită campaniei de vaccinare care se află totuși la început, iar oamenii trebuie să acționeze în continuare cu prudență. "Nu cred că dinamica pe care o vedem acum este influențată semnificativ de vaccin, deși asta se va întâmpla curând”, a spus Fauci, adăugând că cel mai probabil este vorba despre o stagnare, după explozia de cazuri declanșată după sărbătorile de la sfârșitul anului.

Fauci a mai explicat că nu trebuie să ne complacem în actuala situație pentru că, deși acum se merge în direcția cea bună, lucrurile se pot schimba din cauza noilor tulpini. În prezent, varianta de virus din Regatul Unit a fost depistată în 20 de state americane, Fauci insistând că aceasta se răspândește mult mai rapid. Întrebat în legătură cu recomandarea de a purta două măști, el a încurajat această metodă de protecție: ”Dacă mai pui un strat de protecție este de la sine înțeles că va fi mult mai eficient”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel