Piureul de cartofi cu ton și ou este foarte ușor de făcut și îl puteți servi la orice masă. Copiilor și adulților le va plăcea, vă asigurăm!
- 6 cartofi
- 2 ouă
- 2 conserve de ton
- sare după gust
- 1 strop de oțet
- 1 praf de pătrunjel măcinat
- maioneză după gust.
Gogoși cu unt, rețeta argentiniană. Se fac imediat, mănânci și mai vrei! O rețetă de aur
În primul rând puneți apă într-o oală la fiert cu puțin oțet, sare și puțin pătrunjel măcinat.
Curățați cartofii și adăugați-i în oală împreună cu cele două ouă bine spălate în prealabil, deși dacă preferați puteți găti ouăle separat.
Cartofii și ouăle se țin aproximativ o oră, până când cartofii sunt fragezi când sunt străpunși cu o furculiță.
Când sunt fragezi, se împart în bucăți mici și se distribuie în două farfurii. Ouăle sunt decojite, tăiate în bucăți mici și, de asemenea, împărțite în ambele farfurii. La final, la fiecare fel de mâncare se adaugă câte o conserva de ton.
Amestecați cartofii, ouăle și tonul. Acest amestec este asezonat după gustul tău personal. O variantă poate fi cu ulei, sare și pătrunjel, iar alta poate fi doar cu maioneză.
Puteți servi acest piure de cartofi cu ton și ou la cină sau ca garnitură și nu ezitați să adăugați extra-urile dorite, precum mazăre, brânză sau porumb.
Poftă bună!
-------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News