Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UK. Facebook, un hobby mortal. O coafeză și-a înjughiat iubitul pentru că petrecea prea mult timp pe rețeaua de socializare
WhatsApp
Caz incredibil în Marea Britanie. O coafeză în vârstă de numai 23 de ani și-a ucis cu sânge rece iubitul pentru că acesta petrecea prea mult timp pe Facebook.

Terri-Marie Palmer, o coafeză din Marea Britanie, a fost condamnată la ani grei de închisoare, după ce, într-o criză de gelozie, și-a înjunghiat iubitul în inimă. Potrivit anchetatorilor, femeia a recurs la acest gest din cauza timpului petrecut de partenerul de viață pe Facebook, vorbind cu alte fete.

Chiar înainte să comită crima, englezoaica în vârstă de 23 de ani a postat la rândul ei un mesaj pe Facebook, în care spunea cât de nervoasă este că iubitul ei petrece prea mult timp pe rețeaua de socializare și o ignoră, relatează DailyMail.

După numai câteva minute, tânăra a luat un cuțit de bucătărie și l-a înfipt în pieptul iubitului său, care a căzut secerat la pământ. Panicată, femeia a sunat la poliție și a spus că prietenul său a avut un accident și s-a rănit din greșeală.

Citește și: Imaginile care au REVOLTAT Anglia. O româncă fură banii unui bărbat SURD. VIDEO

Potrivit informațiilor prezentate în instanță, conflictul dintre cei doi era mai vechi. Damon Searson, în vârstă de 24 de ani, nu avea job și își petrecea toată ziua pe rețelele de socializare, în timp ce prietena sa mergea la muncă, fiind coafeză la salonul Costa del Sol din Lancaster. Femeia s-a plâns de mai multe ori pe Facebook, mărturisind că prietenul ei nu o bagă în seamă și că-i vine “să-l omoare”.

Cei doi trăiau într-o rulotă, însă Terri-Marie avea planuri să se mute înapoi cu mama sa. Femeia a fost condamnată la 12 ani de închisoare cu executare.

sursa foto: DailyMail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel