Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Uită de colțunași! Empanadas de casă, rețeta pas cu pas: Le poți umple cu orice! Vedeta fiecărei mese pentru familia ta
WhatsApp
Cu această rețetă pe care ți-o punem la dispoziție la StiriDiaspora.ro vei învăța cum să faci aluat pentru empanadas de casă pentru a-ți surprinde toată familia și prietenii cu orice ocazie. Le poți umple apoi cu ce vrei, după gusturile tale!
Uită de colțunași! Empanadas de casă, rețeta pas cu pas: Le poți umple cu orice! Vedeta fiecărei mese pentru familia ta

Rețeta de aluat pentru empanadas nu are secrete grozave, dar trebuie să cunoașteți bine măsurătorile și să frământați cu drag. La finalul acestei rețete pas cu pas veți găsi recomandarea noastră pentru diferite umpluturi, așa că să trecem la treabă!

Chifle chinezești foarte pufoase. Rețeta asta e fantastică din ingrediente pe care le are oricine în bucătărie!

 

Ingrediente pentru a face aluat pentru empanadas de casă

 

- 500 de grame de făină de grâu

- ½ lingură de zahăr

- ½ lingură de sare

- 40 de grame de unt

- 235 mililitri de apă.

Rețeta de sos pentru chiftele. Orice gospodină trebuie să gătească această bunătate. Formidabil!

 

Cum se face aluatul pentru empanadas de casă

 

Primul pas este să pregătiți toate ingredientele pentru a face aluatul pentru empanadas de casă. Făina de grâu este făină normală, nu trebuie să conțină drojdie.

Topiți untul și încălziți apa. Pentru a topi untul îl puteți încălzi într-o cratiță sau direct în cuptorul cu microunde, având grijă să nu se ardă. Pentru a topi untul în cuptorul cu microunde, vă recomandăm să-l încălziți la intervale scurte de timp.

Sfat: Se încălzește untul direct cu apa și se amestecă, acest lucru va face ca aluatul să se integreze mult mai bine. De asemenea, puteți înlocui uleiul de măsline cu untul menținând cantitatea.

Apoi, puneți făina de grâu într-un bol și adăugați sarea și zahărul. Amestecați, cerneți ingredientele uscate ale aluatului pentru empanada și, când ați terminat, faceți o coroană sau un vulcan.

În interiorul coroanei adăugați untul topit și apa călduță și începeți să amestecați și să frământați timp de 5 până la 8 minute.

La sfârșitul frământării, puneți o bucată de cârpă curată peste aluatul de empanada și lăsați-l să se odihnească timp de 30 de minute. Apoi, pur și simplu trebuie să întindeți și să umpleți empanadas de casă după bunul plac.

Acum că știți cum să pregătiți aluatul de empanada, dacă aveți îndoieli cu privire la cum să faceți empanadas și ce umplutură să alegeți, chiar aici vă oferim câteva idei recomandate pentru a putea face empanadas cu diferite arome: empanadas din carne, empanadas cu ton sau empanadas cu quinoa.

După ce v-ați decis cu ce să faci, nu vă rămâne decât să le fierbeți sau să le prăjiți, după bunul plac. 

Skordalia, o delicioasă cremă tartinabilă grecească din usturoi și cartofi. Rețeta foarte rapidă a unui aperitiv exotic, ușor de preparat

Poftă bună!

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt  
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g  
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G  

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel