Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul românesc pentru a face un grătar ca la carte. Clipul a strâns aproape un milion de vizualizări | VIDEO
WhatsApp
A face un grătar corect este o adevărată provocare și există mai mulți factori de care trebuie să țineți cont înainte de a începe să frigeți carnea: de la controlul temperaturii, la aprinderea focului cu ajutorul unui combustibil precum cărbunele, lemnul sau gazul. Iată un truc românesc excelent.
Trucul românesc pentru a face un grătar ca la carte. Clipul a strâns aproape un milion de vizualizări | VIDEO / Foto: Unsplash

Aprinderea combustibilului atunci când vine vorba de cărbune nu este o sarcină ușoară, motiv pentru care utilizatorul TikTok @elrumanodelgasoil a împărtășit într-un videoclip trucul suprem pentru a nu fi nevoit să stingi grătarul și pentru a-l aprinde în timp record.

Trucul a strâns aproape un milion de vizualizări 

 

"Vrei să aprinzi grătarul, dar nu vrei să sufli", începe el să explice în timp ce arată cum ia două sticle de plastic și taie partea de jos a uneia și partea de sus a celeilalte, apoi le unește.

"Una de jos, iar cealaltă de sus. O bagi înăuntru și uite, uite, uite", arată el, făcând următoarea mișcare: cu gâtul sticlei aproape de grătar, mișcă fundul celeilalte sticle înăuntru și în afară pentru a crea aer.

După cum puteți vedea din imagini, rezultatul este, fără îndoială, total eficient. Nu e de mirare că în câteva zile videoclipul a devenit viral, cu aproape un milion de vizualizări și tot felul de comentarii despre el.

 

@elrumanodelgasoil #españa???????? #romania???????? #parati ♬ sonido original - El rumano del gasoil

 

Top comentarii

 

Oamenii s-au înghesuit și în comentarii, nu doar la aprecieri venind fiecare cu idei care mai de care mai originale și interesante. Se pare că atât Spania, cât și România sunt două țări maiestre la făcut gratare bune și rapide.

„Este un truc românesc predat la Universitate. este prima și cea mai importantă invenție din România”, glumește cineva,

"Trucul spaniol: Iei uscătorul de păr și nu sufli și nici nu faci vreun efort, ci doar apeși pe buton"

"În Spania există ceva care face același lucru și se poate cumpăra”

"Hahaha, și cu o bucată de carton o agiți perpendicular pe foc, întotdeauna de sus în jos, și nici nu trebuie să sufli..."

"Trucul lumii normale: iei orice și ventilezi cu aia, mai ușor"

"Ce truc, eu iau uscătorul de păr" sau "Bun truc", au fost câteva dintre cele mai populare reacții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel