Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul cu spuma pentru bărbierit în cuptor, care te scapă de multe probleme: Unul dintre cele mai bine păstrate ale gospodinelor
WhatsApp
Spuma de ras sau crema pentru bărbierit sunt două produse cosmetice dedicate în general bărbaților. Însă se pot transforma cu ușurință în aliatul femeilor, atunci când vine vorba de curățenie.
Trucul cu spuma pentru bărbierit în cuptor, care te scapă de multe probleme: Unul dintre cele mai bine păstrate ale gospodinelor

Crema de bărbierit conține agenți tensioactivi, ingrediente de curățare și emulgatori care sunt asemănători cu cei utilizați la fabricarea săpunului. Acestea fiind spuse, nu sunt la fel de dure ca detergenții folosiți pentru a curăța podelele și căzile de baie - la urma urmei, cremele de ras sunt făcute pentru a fi folosite pe pielea umană. Deci, când o puteți folosi?  

Câteva dintre cele mai bine păstrate ale gospodinelor privind folosirea spumei de ras


Curățați covorul

Sau textile dense din țesături neabrazive. Trebuie doar să aplicați o cantitate mică de spumă și să o tamponați. Sau se lasă să se usuce. După aceea, puteți aspira reziduurile. Apropo, încercați să curățați tapițeria mașinii în acest mod. 


Ștergeți aburul de pe fereastra de la baie

Îți plac dușurile fierbinți? Dar de multe ori vă lasă geamul aburit. Este frustrant să fii nevoit să folosești mijloace improvizate pentru a o curăța, să înduri dungi pe sticlă și să o cureți după aceea. Nu ai ști niciodată că spuma de ras normală ar putea rezolva această problemă. Încearcă să aplici un strat subțire pe suprafață și șterge-l cu o cârpă uscată. Procedați la fel cu lentilele de duș sau, de exemplu, cu lentilele ochelarilor. 


Polizarea oțelului inoxidabil 

Aparatele de uz casnic din oțel inoxidabil pot fi restaurate cu ușurință pentru a străluci fără a utiliza substanțe chimice dure. Ștergeți-le cu cremă de ras și o cârpă curată. 

Trucul cu spuma pentru bărbierit în cuptor, care te scapă de multe probleme

 


Curățați cuptorul

Dacă obișnuiești să faci acest lucru în mod regulat, substanțele chimice de uz casnic dure și "anti-grăsime" sunt inutile. Încercați să "curățați" fundul și părțile laterale ale cuptorului cu buretele cu spumă de ras. 


Îndepărtați depunerile de pe finisajul cromat

Cum ar fi un robinet sau un corp de iluminat. Pulverizați puțin pe un burete și aplicați-l pe suprafața cromată. Metoda este bună mai ales dacă trebuie să îndepărtați calcarul de pe robinetele de bucătărie. 


Redați strălucirea bijuteriilor 

Oricum ai lua-o, chiar și metalele prețioase au tendința de a se întuneca în timp. Mai ales dacă nu aveți obiceiul de a vă scoate inelele și brățările atunci când vă spălați pe mâini. 

Polistirenul, încă o dată, vă ajută să faceți bijuteriile să strălucească din nou. Pur și simplu turnați-l în mână și frecați-l între palme, degete și inele. 


Curățați murdăria încăpățânată de pe mâini

Cum ar fi lipiciul sau vopseaua, de exemplu. Apa și săpunul nu vor face întotdeauna treaba. Dar un produs de bărbierit poate ajuta. 


Spălați reziduurile de lac de unghii

Dacă obișnuiești să-ți faci singură manichiura, știi că lacul de unghii depășește adesea cuticulele. Mai ales dacă trebuie să pictezi cu o mână care nu funcționează. Să o dai jos de pe unghii este ușor... da, spuma. 

Reparații prin casă cu...cremă pentru bărbierit

 

Îndepărtați petele de ulei de pe piele

Pantofi, genți de mână, tapițerie de canapea - petele de piele de căprioară pot fi tratate cu produsele potrivite. Mai exact, cel mai popular cadou pentru bărbați ;).


Ungeți o ușă care scârțâie

Un zgomot îngrozitor de enervant ne însoțește adesea prin apartament. Și, cel mai enervant, nu este ușor de eliminat, deoarece unsoarea potrivită pentru balamale este întotdeauna indisponibilă la îndemână. Încercați această soluție - aplicați o cantitate mică de spumă pe părțile care scârțâie, așteptați 5-10 minute și apoi ștergeți-le. 

Bonus: lăsați copiii să se joace

Puteți adăuga niște colorant alimentar în spumă și vopseaua creativă pentru copii este gata. Nu le interziceți nici măcar să o pună pe uși și ferestre, deoarece este ușor de curățat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel