Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Truc pentru zilele friguroase de iarnă. Poți dezgheța parbrizul rapid și fără să te dai jos din mașină
WhatsApp
Având în vedere că vremea a devenit extrem de rece în această săptămână, mulți dintre noi se vor trezi dimineața cu prbrizul înghețat și ei bine, toată mașina de fap.t. Iată un truc ușor să o dezgheți, fără ca măcar să depui efort.
Truc pentru zilele friguroase de iarnă. Poți dezgheța parbrizul fără să te dai jos din mașină / Foto: Unsplash

Chiar și după ce a fost pulverizat degivrantul, șoferii pot petrece minute întregi așteptând ca parbrizele lor să și revină la normal și să plece la muncă.

Însă, mințile geniale de pe TikTok discută despre un truc simplu pentru a vă curăța rapid parbrizul - și nu ne vine să credem că nu ne-am gândit la el mai devreme. Puteți urmări trucul mai jos:

 

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch


Este atât de simplu de făcut și nu necesită niciun efort suplimentar - și nici măcar să părăsiți vehiculul.

 

Cum dezgheți parbrizul rapid și fără efort

 

Ea a explicat: "Fac acest videoclip în fiecare an, mai ales pentru tinerii șoferi. Atunci când aveți un parbriz care este înghețat asigurați-vă că puneți parasolarele în jos, astfel încât să oprească fluxul de aer cald care vine spre voi și să dezghețe mai rapid parbrizul. 

De asemenea, într-un alt videoclip, un alt TikToker a explicat la fel: "Cel mai bun sfat pentru a dezgheța parbrizul mută parasolarul în jos pentru a face aerul să circule doar spre el."

Alți TikTokeri au fost destul de impresionați, mulți dintre ei recunoscând că nu aveau nicio idee despre acest sfat simplu.

O persoană a comentat: "Nu știu ce să fac: Am 48 de ani și nu am știut niciodată acest lucru".

Iar un al doilea a adăugat: "Eu, un adult care locuiește în Canada, învăț asta pentru prima dată. O să încerc asta mâine dimineață".

Dar unele trucuri sunt considerate a fi mai eficiente decât altele, în timp ce unele sunt considerate a fi de-a dreptul periculoase și pot sfârși prin a face mai mult rău decât bine.

 

Cum să nu îți dezgheți prabrizul mașinii niciodată

 

Dorry Potter, un expert de la National Scrap Car, a explicat cum mai există un truc tot de pe TikTok care nu este o idee atât de bună - în ciuda faptului că probabil l-ați văzut peste tot.

Potter i-a îndemnat pe automobiliști să fie atenți dacă folosesc trucul cu pungă de sandvișuri cu apă fierbinte sau clocotită, înainte de a o freca pe parbriz.

Vorbind pentru The Express, ea a spus că acest lucru poate provoca "crăpături" în geam, care se pot agrava în timp.

"Un alt truc care circulă în fiecare an este folosirea apei calde într-o pungă cu fermoar și frecarea acesteia pe parbriz", a spus ea.

"Automobiliștii sunt sfătuiți să fie prudenți atunci când aplică ceva încălzit pe parbriz, deoarece schimbarea dramatică a temperaturii poate provoca apariția unor mici fisuri în sticlă, care pot face ca ecranul să se spargă atunci când vine o nouă repriză de îngheț.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel