Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei fete de 15 ani, accidentate pe trecerea de pietoni de un şofer român care consumase cocaină
WhatsApp
În municipiul Galaţi, trei fete cu vârsta de 15 ani au fost accidentate în această după-amiază de un autovehicul care le-a lovit în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

La testarea şoferului, echipajul Poliţiei Rutiere a constatat că bărbatul de 41 de ani consumase cocaină.

Din spusele martorilor, fetiţele traversau strada pe marcajul pietonal fiind însoţite de mamele lor, însă şoferul nu a oprit maşina şi a intrat în plin aruncându-le pe fete pe trotuar.

Potrivit IJP Galaţi, două fete au suferit leziuni şi au fost transportate la Spitalul de pediatrie din Galaţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe interzise, potrivit Rador.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi ajunşi în scurt timp la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, a surprins şi accidentat trei minore, în timp traversau pe marcajul pietonal.

 „Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive-cocaină. Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Se va întocmi dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a anunţat Poliţia Galaţi. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel