Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Torta de jojoto, o fantastică pâine de porumb pufoasă, în blender. În doar câteva minute vei avea un deliciu pe masă
WhatsApp
Pâinea de porumb, cunoscută și sub numele de torta de jojoto este un dulce care este făcut din boabe de porumb în mai multe țări din America Latină. Poate fi savurat în orice perioadă a anului, motiv pentru care este foarte apreciat în atât de multe regiuni.
Torta de jojoto, o delicioasă pâine de porumb pufoasă, în blender. În doar câteva minute vei avea un deliciu pe masă. FOTO: captură video YouTube @RecetasGratis.net

O pâine de porumb are o aromă destul de naturală și dulce. De obicei, este un desert simplu de preparat. Mai ales dacă se face în blender în care se pun toate ingredientele pentru a face amestecul care va fi dus la cuptor, sarcina de a găti acest dulce este și mai ușoară și mai rapidă. Dacă așa vrei să îl prepari, la StiriDiaspora.ro îți dezvăluim toate trucurile pentru a obține un aluat perfect. Continuă să citești și descoperă alături de noi cum să faci pâine de porumb pufoasă într-un blender, vei fi surprins de timpul și efortul pe care îl vei economisi!

Uită de colțunași! Empanadas de casă, rețeta pas cu pas: Le poți umple cu orice! Vedeta fiecărei mese pentru familia ta

 

Ingrediente pentru a face pâine de porumb într-un blender

 

- 1 cană de făină simplă de grâu

- 1 cutie de lapte condensat

- 90 de grame de unt

- 4 ouă

- 1 lingură praf de copt (drojdie chimică)

- 1 linguriță extract de vanilie

- 6 boabe de porumb proaspete.

Chifle chinezești foarte pufoase. Rețeta asta e fantastică din ingrediente pe care le are oricine în bucătărie!

 

Torta de jojoto - Mod de preparare

 

Topiți untul în cuptorul cu microunde și adăugați ingredientele lichide în blender, adică ouăle, laptele condensat, vanilia și untul topit. Se amestecă pentru a le integra și se prepară mai ușor aluatul de pâine de porumb într-un blender. 

Adăugați ingredientele uscate în blender: făină, praf de copt și jumătate din boabele de porumb. Se amestecă până la omogenizare, se adaugă restul de porumb și se termină amestecarea. În funcție de blenderul pe care îl aveți, poate fi necesar să mutați ingredientele cu o spatulă (cu blenderul oprit) pentru a continua amestecarea.

Sfat: puteți înlocui porumbul proaspăt cu porumb conservat sau congelat.

Ungeți și făinați o formă de prăjitură sau budincă și turnați în ea aluatul de pâine de porumb din blender. Coaceți la 180°C timp de 50 de minute sau până când trece testul scobitorii.

Sos Locro, pentru friptură sau tocană. Orice gospodină trebuie să gătească această bunătate. E gata cat ai bate din palme

Lăsați pâinea de porumb să se răcească la temperatura camerei înainte de a o desface și lăsați-o să se răcească complet pe un grătar. După cum o să vedeți, pâinea de porumb făcută la blender este foarte pufoasă și suculentă datorită faptului că aluatul a putut să se bată mult mai bine. 

Truc: puteți face această pâine în formele dorite: tavă pentru chec, cupcakes, sau formă de budincă etc.

Gougeres - pentru gustul celor dragi, gata în doar câțiva pași. Iata cum faci gogoși deosebite din parmezan și unt

 

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel