Ingrediente pentru tortul cu iaurt, fără făină și fără unt.
Rețeta unui desert care se topește în gură și are 140 de calorii.
4 ouă,
100 de grame de zahăr,
400 de grame de iaurt,
50 de grame de amidon de porumb,
o jumătate de linguriță de praf de copt,
zahăr pudră.
Gălbenușurile se separă de albușuri și se pun în două boluri separate. În gălbenușuri se adaugă zahărul și se bat până obțineți o compoziție ușoară și pufoasă. Apoi încorporăm iaurtul, amidonul de porumb și praful de copt. Mixați în continuare până obține un amestec omogen.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort cu iaurt, fără făină și fără unt. Rețeta unui desert care se topește în gură și are 140 de calorii, s-ar putea să îți placă și rețeta de Pască Kulich - Cruffin, rețeta ortodocșilor ruși pentru cea mai mare sărbătoare creștină. Preparatul uimitor, pas cu pas
Separat se bat albușurile pe care apoi le adăugați în compoziția de gălbenușuri, amestecând cu grijă de jos și sus. O tavă rotundă se tapetează cu hârtie de copt, care a fost umezită.
Dacă ți-a plăcut rețeta cu Tort de iaurt, fără făină și fără unt. Rețeta unui desert care se topește în gură și are 140 de calorii, s-ar putea să îți placă și rețeta Brioșe cu banane și ciocolată. Un desert ușor, fără unt, zahăr și făină. Are doar 90 de calorii
Turnați compoziția în tavă și o dați în cuptorul preîncălzit. Tortul se coace la 170°, de aproximativ 50 de minute. Desertul este gata când trece testul scobitorii. După ce se răcește, tortul se socoate din tavă și se decorează cu zahăr pudră. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News