Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Toate mall-urile din Italia, închise de Di Maio. Soluția salvatoare
WhatsApp
Jurnaliștii italieni caută soluții pentru identificarea "unei portițe" de evitare a închiderii mall-urilor în zilele de duminică și de sărbătoare, o lege dorită insistent de Luigi di Maio. 

Legea a creat o controversă în Italia, iar jurnaliștii din peninsulă au dedicat un articol ironic cu privire la modul în care ar putea reacționa centrele comerciale pentru a putea funcționa în continuare.

Iată traducere:

"La închiderea obligatorie în zilele de duminică și în zilele de sărbătoare  anunțată de Di Maio, centrele comerciale, magazinele și supermarketurile ar putea răspunde într-un mod interesant. Astfel clădirile ar putea fi redecorate în interior în stil bisericesc. Nu ar fi nici o problemă nici din partea Vaticanului, relatează jurnaliștii italieni, pentru că Sfântul Scaun ar fi foarte mulțumit să mărească numărul de locuri sacre din Italia. 

Coridoarele vor fi însoțite de imagini și statui ale sfinților. Fiecare imagine sacră poate fi închiriată de la unul din magazinele din centru, pentru o rugăciune. Nu va fi ciudat, deci, să vezi imaginea lui Hristos cu o pereche de Saucony în picioare sau statuia Sfintei Marii cu o geantă pe umăr. 

În loc de tămâie ar putea fi folosite parfumuri noi lansate pe piață. 

Zonele de relaxare vor fi înlocuite de cabine de spovedanie. Soții care își vor aștepta nevestele în timp ce acestea vor face cumpărături din interiorul sau exteriorul magazinului în timp ce își vor putea mărturisi păcatele," relatează jurnaliștii publicației Lercio.it. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel